Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Szervezett túra a Maldív-szigetekre


Úticélpontunk egy igazi álomúticél a legtöbb ember számára. A Maldív-szigetek talán a világ egyik legnépszerűbb trópusi paradicsoma lett mára. Nekünk horgászoknak, azonban nem csak a fehérhomokos tengerpartok és a ezerféle kék színben játszó óceán látványa a vonzó, hanem az Indiai-óceán halban gazdag vizei igazi game-fishing túracélpontá teszik ezeket a vizeket.

Minden megtalálható itt ami az Indiai-óceánban fellelhető más klasszikus horgászhelyeken mint Kenya vagy Madagascar. A pokoli erős tengeri halak pedig igazi kihívást jelentenek a horgászok számára. A tonhalfélék, trevally-k, barracudák, kingfihsek elcsípése popperrel, vagy jiggel, életreszóló élményt jelentenek. Klasszikus gamefishing horgászatra invitálunk most a haza pergetőhorgászathoz legközelebb álló módszerekkel. int a popper vagy a jigezés.

Szezonok és halfajok bővebben

A főszezon Novembertől Áprilisig terjed de a Maldív szigetek kiegyenlített klímájamiatt egész évben látogatható, talán a szeptember a legesősebb évszak. 

Horgászati szempontból a főszezon ó lehetőséget kínál a GT vitoráshal, marlin, barracuda, wahoo, és tonhalak fogására, de ebben az időszakban található és fogható meg legjobban a bonefish a sekélyvizekben, a homokpadokon és alagúnákban.Az offszezon is kiváló horgászlehetőségeket kínál, a dorado, sárgaúszójú tonhalak, kutyafogú tonhalak (doggy),, ezekre a legjobb időszak áprilistól június végéig.

Egész évben jól foghatóak a grouper félék, a különböző tengeri sügérfélék, emperor-ok, jobfish és egyéb fenéklakó ragadozó halak, jack-ek és snapperek. De a trevallyfélék is egész évben jól foghatóak, mert a zátonyok kiváló élőhelyet biztosítanak aragadozóhalaknak.A trevally féléket a mélyebb vizi régiókban jiggel, popperrel eredményesen foghatóak15-35 kg közötti méretekben, a sekélyvízi szakaszokon, legyes módszerrel kiválóanfoghatóak. kisebb 7-12 kg közötti méretkategória.3 féle tonhalfaj is folyamatosan egész évben elérhető a Maldív szigetek asárgaúszójú, kutyafogú és skipjack tonhal. A már fentebb említett szezonokban viszont nagyobb számban és méretben találhatóak meg ezek a fajok a Maldívvizekben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szállásról

A Maldív szigeteken 2 féle helyen tudunk megszállni. Vagy úgynevezett resort szigeten, ahol általában egyetlen borsos árú nagy hotelkomplexum található csak. Vagy lakott szigeten ahol a helyiek is élnek. A mi szállásunk Kurendhoo szigetén, egy lakott szigeten lesz. A lakott szigeteken vallási okokból az alkohol fogyasztása nem engedélyezett (viszont vannak megoldások, hogy alkalomszerűen olyan helyre látogassunk ahol ez megoldott) Ennyi az összes kompromisszum amit meg kell kötnünk, cserébe kiváló értékarányú, kényelmesen szálláson tölthetjük a horgásztúránk alatti időt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A túra időpontja: 2025.11.22-12.01.

A csomag tartalmazza:

  • Transzfer Male repteréről  Kurendhoo atoll szigetére oda-vissza kisrepülővel és hajóval
  • 7 éjszaka hotelben Kurendhoo-n 
  • 7 napra teljes ellátás napi 3X étekzéssel italokkal (alkohol nem elérhető a helyszínen)
  • Horgászhajó minden napra
  • Magyar csoportvezető

A csomag ára: 2690 EUR/fő + repülőjegy 

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved