Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

10 indok, hogy velünk utazz


 
1. Teljes körű tájékoztatás, tanácsadás
Weboldalunkon a lehető legtöbb hasznos információt elérhetővé tesszük számodra, hogy megkönnyítsük a döntésedet, merre indulj horgásztúrára. Ha már tudod mit szeretnél, további információk állnak rendelkezésedre, hogy felkészülhess életed kalandjára. Minden ajánlatunk oldalán megtalálhatod az adott országról, és úti célról a közlekedési, időjárási információkat, a legszükségesebb dolgok árait, milyen halakra, milyen módszerekkel horgássz, milyen felszereléssel készülj, az év mely időszakában utazz, hányan érdemes utaznotok, hogy a legjobb árat kapjátok, egyéb szabadidős programok lehetőségeit, valamint olyan hasznos tippeket, ami mind a nyugodt, felhőtlen kikapcsolódásodat segíti majd a horgásztúrádon. Ha mindez mégsem volna elég, folyamatosan rendelkezésre állunk, akár e-mailen, akár telefonon további kérdések megválaszolására. Ha nem tudod, merre indulj, mennyi időre utazz, igazából mit szeretnél, csak keress fel minket és segítünk.
 
2. Tesztelt, kipróbált szolgáltatások és túracélpontok
Minden ajánlatunk helyszínén a szálláshelyeket, szolgáltatásokat vagy az Adventure Fishing, vagy helybeli partnercégünk munkatársai személyesen tesztelték, és tesztelik folyamatosan. Erre szolgálnak az úgynevezett "study tour"-ok. Ezek során a közhiedelemmel ellentétben nem felhőtlenül szórakozunk és horgászunk  "ingyen", hanem az adott országban töltött egy hét, 10 nap alatt végig megyünk a lehető legtöbb helyen és mindent megnézünk kipróbálunk. Persze horgászunk is, de ez is hozzátartozik a teszthez, hiszen csak így tudjuk neked elmondani a saját tapasztalatainkat. Ennek eredményeképpen olyan dolgokra is tudunk válaszolni neked, amire egyébként nem tudnánk, anélkül hogy megnéztük, kipróbáltuk volna. Ezeken a túrákon készült fotókat, videóanyagokat pedig elérhetővé tesszük neked is, hogy minél több információval rendelkezz a döntéshez.
 

3. Vonzó ár érték arány a szolgáltatásokban
Nem az a célunk, hogy méregdrága, csak egy tehetősebb réteg által megfizethető horgásztúrákat kínáljunk. Ezért úgy alakítottuk ki a túráink szolgáltatásait, hogy annak költsége ne legyen sokkal több mint egy hasonló szolgáltatásokkal igénybe vett belföldi horgásztúra költsége. Természetesen megtalálhatóak kínálatunkban magasabb árú horgásztúrák is, de ár-értékarányban ezek sem drágábbak az alacsonyabb árú utaknál. Ezeken a túrákon komoly többletszolgáltatásokat nyújtunk, és magában foglalja az utazási költségeket is. Összefoglalva, szeretnénk bebizonyítani, hogy ma Magyarországon semmivel sem nagyobb luxus a Norvég fjordokban horgászni, mint elmenni egy hétre Horvátországba nyaralni, sőt esetenként még olcsóbb is. Ugye te sem hitted volna, hogy akár már 149.900 Ft-ból tengeren horgászhatsz a sarkkörön Norvégiában? Kíváncsi vagy hogyan? Kattints ide egy olcsó norvégiai horgásztúráért!

4. Segítség a kiutazás megszervezésében, akciós árak kompra repülőre és utasbiztosításra
Tisztában vagyunk vele, hogy ma a horgászok többsége azért nem indul el külföldre horgászni, mert nem akar, vagy nem tud bajlódni annak megszervezésével. Nem tudja hogyan oldja meg a közlekedést, repülőt, kompot, a csatlakozások összehangolását . Nem tudja hol szerezheti be a jegyeket, hogyan fizesse ki az interneten keresztül, mikor foglalja le hogy a legolcsóbban jusson hozzá stb.. Erre nyújt megoldást az Adventure Fishing csapata. Ajánlataink mellé javaslatot teszünk a közlekedés megoldására is, ha szükséges személyesen intézzük a foglalásokat, jegyeket, külön felszámolt költség nélkül. Természetesen segítséget nyújtunk az elengedhetetlen utasbiztosítással kapcsolatos felvilágosításban, illetve biztosítás kötésben is. Nagyobb értékű utazásoknál érdemes sztornóbiztosítást is kötni, ebben is a vendégek rendelkezésére állunk.
 

5. Biztonság ügyfeleink számára
Oda figyelünk a biztonságra is. Mikor lefoglalod a túrádat nálunk, kedvezménnyel juthatsz hozzá a biztosításodhoz is az utazáshoz, így ezzel neked külön nem kell foglalkoznod. Ha bármi történik veletek a túra ideje alatt, biztos lehetsz benne, hogy megfelelő ellátáshoz jutsz ,és nem kell eladnod a házad, hogy kifizesd a költségeit, mikor hazajössz. A túrák folyamán használt csónakok, hajók, pedig mind biztonságos, megbízható vízi jármű. Ahol szükséges biztosítjuk a tengeri életmentő ruházatot is, ha azzal. nem rendelkezne valaki (külön díj ellenében). A biztonság része a nyugodt felhőtlen kikapcsolódásnak a túráink során.

6. Foglalási lehetőség on-line a nap 24 órájában
Nálunk bármikor lefoglalhatod horgásztúrádat, nem kell nyitvatartási idővel foglalkozni, utazni. Bárhol lehetsz az országban, kényelmesen informálódhatsz, és foglalhatsz weboldalunkon on-line. Mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és elmondjuk neked a további teendőket. Így időt, és pénzt takarítasz meg.

7. Segítségnyújtás a nap 24 órájában
Vendégeinket nem hagyjuk magukra túráinkon. Ha nem tudunk biztosítani a  túra helyszínén olyan magyarul beszélő munkatársat aki segíthet az ügyes bajos dolgok elintézésében, kérdés  esetén minket fel lehet hívni minden nap 8:00 és 20:00 óra között (tengeren túli túrák esetén éjjel is), és telefonon intézkedünk. Beszélünk idegennyelven azzal akivel kell, vagy megoldjuk a problémát további telefonok intézésével.
 

8. Változatos ajánlatok
Ha megnézed kínálatunkat láthatod, hogy a pontyhorgászattól, a pergető horgászaton, a műlegyező horgászatig, minden módszerhez kínálunk valami izgalmas helyszínt, és lehetőséget akár külföldről van szó, akár belföldről. Gondoltunk azokra is akik tanulni akarnak, ezért nekik szaktáborokat, tanfolyamokat szervezünk, de ha egy jó céges bulit akar valaki, hát ő is megtalálhatja nálunk a számítását. Ha valaki nem szeretne egyedül nekivágni egy túrának, hát jöhet velünk szervezett csoporttal, de ha te például pont olyan vagy aki inkább csak a legjobb haverjával akar pecázni egy hétig, hát  minden segítséget megkapsz, hogy gond nélkül eljuss bármely  célpontunkhoz. Aki exkluzív utazást szeretne, az sem fog csalódni. Megküzdhet akár több száz kilós tokhallal Kanadában, de folyamatosan dolgozunk új, még izgalmasabb túrák szervezésén, a világ szebbnél szebb helyeire.
Természetesen kínálatunkat folyamatosan frissítjük, hogy minél több vonzó és színvonalas programot kínáljunk a magyar horgászok részére.
 
9. Cégek számára elszámolható utazások
Természetesen minden túránk, teljes körű adminisztráció, és korrekt üzletvitel mellett zajlik, így azok a cégek akik szeretnének egy jó csapatépítő túrát munkatársaiknak, probléma nélkül elszámolhatják ezeket az utakat. Utazási irodánk testre szabott programokat készít a világ bármely pontjára.

10. Szakmai támogatás
Az Adventure Fishing Team minden tagja több évtizedes horgászmúlttal rendelkezik. Kovács Zsigmond vizsgázott FFF Certified Casting Instructor, nemzetközi dobó oktatói licenszel is rendelkezik. Segíteni tudunk azoknak a sporttársaknak is akik kevésbé jártasak a egyes horgászmódszerekben. Így sikeresebbé tehetjük a túrát, az élmény életreszóló lesz.
 

További információra lenne szükséged? Csak töltsd ki az alábbi űrlapot és rövidesen válaszolunk minden kérdésedre.

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2022 horgaszutazas.hu all rights reserved