Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Privát túravezető


 Új szolgáltatásunkat több éves tapasztalatunkra építve vezetjük be. Az elmúlt években számos sikeres hogásztúra után, szeretnénk vendégeinknek megadni a lehetőséget, hogy maximalizálják egy horgásztúra sikerének esélyét, és komfortját.

Hiszen sokkal jobban élvezhető egy ilyen utazás, ha nem a mi vállunkat nyomja az utazás során felmerülő kérdések, problémák megoldása, hanem ott van valaki aki intézkedik, megoldja a helyzetet rövid időn belül. Nem kell messzire mennünk.

Egy repülésben gyakorlatlanabb embernek már az is komoly stresszt jelent hogy egy reptéren belül eligazodjon, megtalálja egy csatlakozó repülőjárat indulási terminálját, vagy éppen a poggyászként feladott horgászbotokat kiadó túlméretes csomagok feladási, vagy kiadási helyét.

De megemlíthetjük, a már a túra helyszínén előforduló kérdések megoldását: hová menjek bevásárolni, hová érdemes beülni egy jó vacsorára, hol találom a helyi horgászboltot stb.. 

Sokan nem szeretnek külföldön autót vezetni. Egy privát vezető ezt is megoldja. Sokkal nagyobb probléma ha például motorcsónakot vagy egy hajót a tengeren nem tud vezetni valaki. Sokan ezért nem mernek elindulni egy horgásztúrára ahol csónakot kell használni az eredményes horgászathoz.

Arról nem beszélve, hogy egy ismeretlen vizen aranyat ér, ha valaki elvisz már első nap a legjobb helyekre, és nem saját magunknak kell kitapasztalnunk a sokadik horgásznapra hol is érdemes próbálkozni, az eredményes végszerelékekről, etetési módszerekről, csalizásról nem is beszélve.

Számos előnyt, kényelmet és biztonságérzetet jelent, ha már a magyarországi indulástól kezdve valaki "fogja a kezünk" a horgásztúra folyamán!

A szolgáltatásról részletesen olvashatsz azoknak a horgásztúráknak az ismeretető oldalain, amelyeknél igénybe vehető a privát túravezető és itt ajánlatot is kérhetsz rá. A maximális színvonal biztosítása érdekében maximum 3 fő veheti igénybe a szolgáltatást!

A szolgáltatás az alábbi túrákon vehető igénybe a 2016-os szezon kezdetétől:

Ebró folyó

Pó folyó

Rhone delta

Norvégia

Ha kérdésed merül fel a privát túravezető szolgáltatással kapcsolatban, vagy szeretnéd megrendelni azt, az alábbi űrlap kitöltésével megteheted!

 

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2021 horgaszutazas.hu all rights reserved