Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Ebro, oferte înainte de sezon


Datorită solicitării tot mai mari din partea pescarilor vă oferim o soluţie la preţuri excepţionale valabilă în primul trimestru a anului 2015.

În această perioadă a anului se poate pescui foarte eficient la crap şi la şalău, dar cu un pic de pricepere se pot prinde  şi 1-2 somni capitali. În cazul rezervării a unui grup de minim  4 persoane, preţul este de 270 euro/persoană. Detalii şi descriere despre  aceasta găsiţi aici.

Franţa de Sud - O nouă destinaţie!


Vă aşteaptă un paradis al pescarilor de somn pe una dintre cele mai bogate ape cu peşti din Europa în Delta Rhone. Oferim ghid profesionist!

Tabăra de pescuit este situată într-un  peisaj mirific la o distanţă foarte mică de renumitul Cote d'Azur. Bărcile sunt încăpătoare, stabile şi  noi nouţe, personal şi ghid profesionist vă aşteaptă în această destinaţie de pescuit. Belşugul de somn, crap şi şalău este asemănătoare cu cea de pe Ebro, doar ambientul şi metodele folosite sunt altele. Dacă v-aţi săturat de pescuitul  somnilor, puteţi merge pe mare care este  la doar un băţ de aruncare şi îndată se poate transpira luptând cu peşti marini,  tonuri şi marlini uriaşi. Sunteţi interesată de această ofertă?  O descriere detaliată despre această posibilitate puteţi citi apăsând aici.

Pescuit în Ungaria, pe lacul Tisa!


Lacul Tisa este una dintre cele mai interesante lacuri de acumulare din Ungaria.

Seamănă cu o minideltă  sau mai degreabă cu Delta Dunării în miniatură, cu flora şi fauna variată şi o avifaună de invidiat, cu multe braţe moarte, bălţi, labirinturi de canale şi imensele suprafeţe acoperite de nufăr, dar bineînţeles şi  potenţialul piscicol sunt lucruri pentru care merită să vizitaţi aceste zone.

Pentru o descriere detaliată, click aici!


2024 horgaszutazas.hu all rights reserved