Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Rólunk


Az Adventure Fishing utazási iroda, egy baráti kapcsolatokból kinövő vállalkozás, melyet a közös hobbi szeretete tart össze. Mindannyian szeretünk utazni és horgászni, és ki ne szeretne olyan dologgal foglalkozni, melyben egyben örömét is leli?

Cégünket, az Adventure Hungary Kft-t 2009. februárjában alapítottuk azzal a szándékkal, hogy megismertessük honfitársainkkal a külföldi horgászvizeket. Együttműködési szerződést kötöttünk egy sor ismert külföldi céggel, akik hozzáértésükkel garantálják, hogy a világ különböző pontjaira ellátogató magyar vendégek, a lehető legszínvonalasabb kiszolgálásban részesüljenek a horgásztúra ideje alatt. Természetesen kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és rendszeresen készítünk vonzó ajánlatokat a világ legjobb horgászhelyeire. 2009-ben több új úticélunk szervezésére kizárólagos jogot szereztünk nem csak Magyarországon, hanem a közép-európai régióban is. 2009 év végére több szomszédos ország területére kiterjesztjük tevékenységünket, jelenleg Romániában és Szlovákiában is 1-1 területi képviselő segíti munkánkat.

Amennyiben további kérdésed van útjainkkal kapcsolatban, kérlek írj az
info@horgaszutazas.hu címre, vagy fordulj  valamelyikünkhöz: 


Pálfai Gábor

Email: palfaig@horgaszutazas.hu,

Mobil: 06-70-9431540

 

1971-ben született. 7 éves kora óta horgászik, a Duna mellett nőtt fel. 4 éve szervez csoportokat a Duna delta Chilia ágába, és ő maga is évente két alkalommal vadássza a harcsákat, süllőket, nyurga pontyokat a Delta vizein. Jelenleg a műlegyes horgászattal ismerkedik, szenvedélyes utazó. Az Adventure Fishingnél elsősorban szervezői, és marketing munkát végez , de a túrákkal kapcsolatos kérdésekben is otthon van.

 

Kovács Zsigmond

Email: kzs@adventurefishing.eu,

Mobil: 06-30-6614132

Tiszafüreden született, ami későbbi életére nézve meghatározó. 4 évesen emelte ki első kárászát a helyi tóból, ez volt a kezdő lépése a
sporthorgászat evolúciós lépcsőjén. Az úszózást fenekezés, mártogatás, görgetés majd pergetés követte. Fiatalon került Dániába, ahol először a tengeri horgászattal, majd a műlegyezéssel ismerkedett meg, az egyetemi évek alatt alaposan kifaggatva a skandináv vizeket. Élt Kanadában, Németországban, és nemzetközi üzleti tanácsadóként bejárta a fél világot. 5 évig képviselte Skandinávia legnagyobb horgászutazás cégét Németországban. Újzélandi pisztrángtól grönlandi szaiblingig, koreai sügértől mexikói vitorláshalig volt már egy, s más a horgán. A legtöbb horgászmódszert ismeri, mint a világ izgalmas horgászhelyeinek nagy részét is. Legszívesebben  műlegyező készséggel horgászik, vizsgázott FFF certified Master Casting Instructor. Elsősorban a stratégiai kérdésekért és a nemzetközi kapcsolatokért felelős.

 

Ha kérdésed van bármelyikünkhöz, az alábbi adatlap kitöltésével felveheted a kapcsolatot a velünk. Ügyelj azz ellenőrző kód helyes beírására.


Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2023 horgaszutazas.hu all rights reserved