Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Partnereink


 


Sikeres Sporthorgász

A lapot gondolom nem kell nektek bemutatnom, hiszen Magyarország piacvezető horgász magazinjáról van szó. Lapjain rendszeresen biztosít megjelenést az Adventure Fishing-nek, nem csak reklámok formájában, hanem érdekes cikkekkel, hírekkel. Az Adventure Fishing megalakulása óta rendszeresen közös promócióval veszünk részt a FeHoVa kiállításokon.

 

Energofish

Magyarország egyik legnagyobb horgászcikk forgalmazója, és gyártója. Ruházattal, felszereléssel és szakmai támogatással segíti az Adventure Fishing csapatát, cserébe mi külföldi vizeken, extrém körülmények között teszteljük horgászfelszereléseit. Magyarország jelentősebb horgászeseményein, versenyein az Adventure Fishing, az Energofish "színeiben" jelenik meg.

 

Carplove

Megtiszteltetés, hogy az Adventure Fishing együttműködhet a CarpLove mozgalommal, amely már európai szintűvé nőtte ki magát. A CarpLove-ot olyan nevek fémjelzik, mint Kracsál Ferenc, Frank Warvick, vagy Ronni de Groote, akik a világ pontyhorgász elitjéhez tartoznak. Mivel a CarpLove horgászfilozófiája a sportszerűségről, a természet és a halak szeretéről szól, képviselik mindazt amit az Adventure Fishing Team tagjai a horgászatról vallanak.


FEHOVA szakkiállítás

Cégünk életében fontos esemény Magyarország legnagyobb horgász-vadász szakkiállítása. Nem csak azért mert üzleti szempontból ott kell lennünk, hanem mert 2009 márciusában az Adventure Fishing itt mutatkozott be a hazai horgásztársadalomnak. A kiállítás szervezői lehetőséget adtak arra is, hogy előadásokon mutassuk be cégünket, túráinkat. Így nem kérdés, hogy ezen a kiállításon minden évben megtalálhatnak minket kedves vendégeink.

 

2024 horgaszutazas.hu all rights reserved