Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Gyakori kérdések


 

A foglalással kapcsolatban

Mit tegyek, ha foglaltam egy túrát, de nem kapok visszajelzést 24 órán belül?

Előfordulhat, hogy valamely oknál fogva nem kapjuk meg azt az e-mailt, amelyet a rendszer küld nekünk, mikor foglalsz nálunk. Ezért azt kérjük tőled, ha 24 órán belül semmilyen módon nem jelzünk vissza neked, hívd fel telefonos elérhetőségünket, amelyet ide kattintva tudhatsz meg>>


Mikortól érvényes a foglalásom?

A foglalás attól a pillanattól érvényes, hogy a túra díjának összege beérkezett hozzánk. Mivel nagy az érdeklődés a túráinkra nem tudjuk garantálni, hogy szóbeli ígéretre fenntartjuk neked a helyet akár több hétig. Azonban azt tudnod kell, mikor on-line, vagy telefonon foglalsz nálunk, 1 hét áll a rendelkezésedre, hogy az összeget eljuttasd a bankszámlánkra, melynek számlaszámát, itt megtudhatod>> Ha esetleg valamilyen körülmény miatt csúszol a pénz befizetésével 1-2 napot, akkor előre jelezd, és nem töröljük a foglalásodat.


Mikor foglaljak, hogy biztosan legyen még helyünk?

Ez egy nagyon fontos kérdés, mivel horgásztúra célpontjainkat, a nyugati államok (például Németország) horgászai igen sokan látogatják. Ennek köszönhetően a jó helyek már hónapokkal (akár 7-8 hónap) betelnek. Ha biztosra szeretnél menni, minimum fél év, de inkább 8 hónappal előre foglald a túrát, de sok visszajáró vendég már hazaérkezés után azonnal foglalja a következő évi túráját. Ezzel két legyet is ütsz egy csapásra. Egyrészről kényelmesen válogathatsz még a szálláshelyek közül, és biztosan lesz helyed. Másrészről, nem érint a valuta árfolyamváltozásaiból eredő árváltozás.


7-en foglalnánk egy túrát, de a 7. horgász még nem biztos, hogy tud jönni, mi lesz vele?

Próbálunk a legrugalmasabban hozzáállni az ilyen problémákhoz, tehát a szándék meg van bennünk. Ilyen esetekben, mivel általában több vendég elhelyezésére alkalmas apartmanokról van szó, így ha valaki még csapódik a csoporthoz később, általában nem probléma, legfeljebb pótágyazzuk az adott szálláshelyre, ha a többiek beleegyeznek. Azonban minden igyekezetünk ellenére előfordulhat olyan eset, amikor erre nincs mód. Tehát arra kérünk, próbáljátok meg összeszedni a csapatot, és egyszerre, időben lefoglalni a túrát.


4 főre foglaltunk, de páronként külön utaljuk el a túra díját. Ez probléma?

Nem, ez nem probléma, mindössze arra kérünk, hogy a közlemény rovatba mindenképp írjátok bele mindkét utalásnál annak a nevét aki foglalt, az időpontot, és a túra úti célját.


Kapok visszaigazolást a foglalásról és a befizetett összegről?

Természetesen, amint beérkezett hozzánk a túrád díja, nem csak hogy  visszaigazolást kapsz, hanem egy komplett kis információs csomagot az adott túráról, melyben megtalálod a túrában foglalt szolgáltatások, valamint a szálláshely leírását, információt a gyakorlati dolgokról, közlekedésről, vásárlásról, és természetesen a horgászatról.


A szálláshelyről, szolgáltatásokról

Van a túrákban ellátás, vagy magunkról kell gondoskodni?

A legtöbb túránk nem tartalmaz ellátást, azonban minden szálláshelyünk jól felszerelt konyhával rendelkezik, és természetesen megadjuk a bevásárlási lehetőségeket is a környéken, valamint étterem, vendéglő elérhetőségét. A szervezett útjaink egy részében az ellátás is része a szolgáltatásnak, de ezek elsősorban olyan területekre induló túrák, ahol a közelben nincs is bevásárlási, se éttermi lehetőség.


Nekem kell kitakarítani a szálláshelyet távozáskor?

Igen, sok helyen a vendég köteles kitakarítani maga után, addig át sem veszik az apartmant távozáskor. Más helyeken külön díjért elvégzik ezt a feladatot a vendég helyett. Ezt mindíg pontosan jelöljük az adott túra információs oldalán, valamint a foglaláskor kapott csomagban küldött leírásban is.


Van helyi vezető a túrákon?

Legtöbb esetben nincs, kivétel ugye a szervezett utak, ilyenkor kíséri a csoportot magyarul beszélő vezető. Azonban a legtöbb helyen a szálláshelyek tulajdonosai segítőkészek, és aki egy picit beszél valamelyik világnyelven, nem fog problémát jelenteni megértetnie magát. Valamint bármilyen probléma esetén az Adventure Fishing munkatársa segítséget nyújt telefonon keresztül, akár tolmácsolásról van szó, akár másról. Aki nem szeret így utazni, annak ajánljuk a szervezett túráinkat, ahol van vezető.


A motorcsónak üzemanyaga benne van a túra árában?

Vannak helyek ahol igen, vannak ahol nem, erről mindíg pontosan tájékoztatunk a túra leírásában, illetve az információs csomagban lévő leírásban.


Kell e külön horgászengedélyt vennem a túrán?

Nem, nem kell, a túra ára minden esetben tartalmazza a szükséges engedélyeket, ha valamilyen oknál fogva mégsem így lenne, arra hangsúlyosan felhívjuk a figyelmedet a túra leírásában, vagy az információs csomag részeként küldött leírásban.


Kell e utazási biztosítást kössek?

Igen, feltétlenül javasoljuk, ebben irodánk készségesen segítséget nyújt. Szintén javasoljuk foglaláskor a sztornó biztosítás megkötését is, mivel az előre nem látható betegség esetén téríti a részvételi díj 80%-át.


Az utazásról, közlekedésről

Autóval érdemesebb utazni, vagy repülővel?

Ezt az adott úti cél válogatja, minden túra oldalán leírjuk, hogy melyik közlekedési mód milyen költségekkel jár, és mikor éri meg az egyiket, vagy a másikat választani.


Elég, ha csak a személyi igazolványomat viszem magammal? Milyen okmányok kellenek a túrához?

Mi azt javasoljuk, ha van útleveled, vidd magaddal, "enni nem kér", ezen ne spórolj helyet. Ha nem Úniós országba utazol, akkor meg természetes hogy kell az útlevél, anélkül nem tudsz utazni sem. Ezen kívül, nemzetközi biztosítási papír, (zöld papír) ha autóval utazol minden esetben szükséges, Únión kívül nemzetközi jogosítvány. A horgászengedély jó ha nálad van, ha kötelező, azt jelezzük a túra oldalán. Ha rendelkezel kishajó vezetői engedéllyel, azt is hozd magaddal. És persze az általunk küldött utasbiztosítást se hagyd otthon :)


Meg tudom venni a repülőjegyet, kompjegyet az Adventure Fishingen keresztül?

Az ügyintézését, szervezését vállaljuk, viszont a jegyeket neked kell megvenni. Természetesen mindenben segítünk, így akár otthonról el tudod intézni a vásárlást.


A horgászatról, felszerelésekről

Tengeri horgászatot szeretném kipróbálni, de nincs felszerelésem, venni pedig drága


Próbáltunk olyan úticélokat megválasztani, ahol a felszerelés vagy része a túrának, vagy egy kifizethető összegért bérelhető. Így senkinek nem kell beruházni komoly összegeket, tengeri botra, orsóra, életmentő ruházatra.

 

Ha esetleg mégsem kaptál választ a kérdésedre a fentiekből, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérdezz bátran! Ha azonnali információra van szükséged, kattints ide, és hívj telefonon minket!


Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2023 horgaszutazas.hu all rights reserved