Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Maldív szigetek - nyaralóprogram


 

 Az utazni szeretők 99% vágyik a Maldív szigetek csodás partjaira. Ugyanakkor a drága resort szigeteket kevesen tudják megfizetni.

Elérhető áron kínálunk Maldív szigeteki nyaraló programot most minden utazni vágyónak, sőt itt nem csak egyszerű hoteles tartózkodásról van szó, hanem a csomagjaink tartalmazzák minden napra a programokat is, amit egyébként más helyeken még súlyos százezrekért kellene külön megvásárolni egy nyaralás alkalmával.

Vendégeinket Kurendhoo atoll egy lakott szigetén látjuk vendégül, ahol egy tavaly épült egyszerű ám tiszta és rendezett hotelben, 2 ágyas fürdőszobás szobákban kerülnek elhelyezésre. Napi 3X étkezés, mellé az italok (alkoholos italok itt nincsenek) a csomag részét képezik. Minden nap más programmal kedveskednek vendéglátóink az itt nyaralóknak. Lakatlan szigeten barbecue parti, búvárkodás, tengeri kajakozás, teknősökkel való úszás és rájales mind mind az idelátogatókra vár.

Male repteréről pedig vagy Speedboat vagy kisrepülős transzfert tudunk biztosítani.

Az alapcsomag tartalmazza:

Transzfer Male repteréről  Kurendhoo atoll szigetére oda-vissza

7 éjszaka az Explore Inn hotelben Kurendhoo-n

7 napra teljes ellátás napi 3X étekzéssel italokkal (alkohol nem elérhető a helyszínen)

7 napra napi programok

A csomag ára: 1190 EUR/fő + repülőjegy (speedboat transzferrel, igény szerint kérhető repülős transzfer is)

A csomag bővíthető tetszőleges számú nappal és 2 fő együtt foglalása esetén érvényes. Főszezonban is foglalható a szabad helyek függvényében!

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved