Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Filmek túráinkról


 

Horgászfilmjeink túráinkról 

2020 mindannyiunkat kihívások elé állított, hiszen a járványhelyzet megfagyasztotta a turizmust az egész világon. Ennek ellenére 2020 júliusában 15-en indultunk útnak Izlandra, Westfjordba, hogy egy fantasztikus hetet töltsünk el, tőkehalakra, farkashalakra és egyéb északi fajokra vadászva.

 

2020 augusztusában érkeztünk Tamással az Ebró partjára, és egy hihetetlen örömpeca vette kezdetét. Több 2.30m feletti harcsa is horogra akadt a hét során a sok kisebb 2 méter körüli hal mellett.

 

2018 a tonhalak éve volt számunkra Kenyában. Már többször jártunk horgászni az afrikai országban de soha ennyi tonhalat és ekkorákat nem fogtunk mint ekkor, ráadásul nagyrészüket popperrel.

 

2019-ben is visszatértünk Kenyába, és vendégeim között tudhattam Döme Gábort és a Haldorado Team-et is, így egy professzionális filmet készítettek erről a túránkról. Bátran mondhatom, soha ilyen minőségben még nem készült film horgásztúránkról.

 

2018-ban Kanadába, a Fraser folyóra is ellátogattunk, ahol igazi dinoszarurusz halakra horgásztunk. A gyakran a 3 méteresnél is nagyobbra növő fehér tokhalak horgászata, extrém terhelést jelent mind a horgásznak, mind a felszerelésnek.

 

A 2019-es évet thaiföldi horgásztúrával nyitottuk. A Gillhams Fishing resort taván küzdöttünk meg a trópusi édesvízi halak legnagyobbra megnövő óriásaival.

 

A norvégiai Lyngen fjordban szinte minden hal sikerrel fogható, amely az északi tengerek lakója. Sokszor igazi óriások. A 300 km-el a sarkkör felett fekvő fjorban horgászni hatalmas élmény, mind a környezet, mind a halak miatt.

 

Mint minden évben, 2018-ban is elmentünk a harcsák földjére az Ebró folyóra. fantasztikus halak, extrém fárasztások, kényelmes vízparti apartmanok vártak ránk.

 

2016 novemberében Madagaszkáron jártunk egy igazi gamefishing túrán, és ha már ott jártunk a szigeten, bejártuk az északi régiót is.

 

2017 júniusában a kazahsztáni Ili deltában vettük üldözőbe a halakat. Balinok, süllők, pontyok és persze a harcsák voltak a főszereplői ennek a túrának

 

2015 novemberében jártunk először Kenyában. Ennek a túrának a fókuszában főleg a vitorláshalak. voltak, de megismerkedtünk az Indiai-óceán sok méás halfajával is.

 

Te is szeretnél részt venni egy ilyen horgásztúrán?

Itt olvashatsz a következő Norvégiába induló szervezett túránkról>>

Kérdésed van a túrával kapcsolatban? Az alábbi űrlapot kitöltve, írd meg, milyen információra van szükséged!

 

 
Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2023 horgaszutazas.hu all rights reserved