Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Egyiptom - Hurgada


 

 

 

 

 

 

 

Egyedülálló kalandra invitáljuk mindazokat akik szeretnék megtapasztalni a tengeri horgászat non plus ultra kategóriáját a "game fishing"-et. Ezt a horgászati műfajt már sok túránkon kínáljuk a trópusokon, 10-14 napos, magasabb költségvetésű túrákon. 

Egyiptom kiváló lehetőséget ad arra, hogy alig 4 órányi repülőútra, egy trópusi túra árának kb. a feléért, belekóstolhassunk ebbe a fantasztikus horgászatba, és mindeközben 4-5 csillagos hotelek all inclusive szolgáltatását élvezhessük.

A horgászatért a világ egyik legfanatikusabb és legprofibb guding cége a KBE Team Expeditions felel, akivel cégünk kizárólagos partneri szerződést kötött.

Hogy milyen élményhez juttat a KBE csapata? Az alábbi kis videóban megtekintheted te is:

 

Itt kipróbálhatod magad, rendesen! A tengeri halak egy más kategóriát képviselnek mint az Európában fogható édesviz halak legnagyobbjai! Itt a nyers erő, a dinamika dominál, és mindehhez olyan felszerelés kell, ami ezt bírja! De ne aggódj, mert a helyszínen professzionális felszerelés is bérelhető igény szerint. Így ha csak szeretnéd kipróbálni ezt a horgászatot, nem kell súlyos százezreket beruháznod horgászfelszerelésbe!

Hogy milyen halakra számíthatsz?

Brutálisan erős és nagy halakra:) viccet félretéve, foghatóak a trópusi tengerek szinte teljes halfaunája. Mi a legtöbbször, trevally azaz tüskésmakréla félékre (köztük a GT azaz giant trevally, ami az egyik legerősebb és leggyorsabb hal a tengereken), tonhalfélékre, grouperekre, barracudákra, és egyéb nagy ragadozókra horgászunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen módszerekkel?

Amikor tengeri horgászatról beszélünk, mindenkinek a nagy Penn multiplikátoros orsók és vastag, durva tengeri botok jutnak az eszébe. Azonban mi a game fishing során az itthoni horgászfelszereléshez közel álló, peremfutó orsóval szerelt 3m körüli botokkal horgászunk, leginkább a pergetőhorgászathoz közel álló módszerekell. Popperezünk és jigezünk. A nagy méretű felszíni popperekkel elsősorban a felszín közelében vadászó trevally és tonhal féléket horgásszuk meg, míg a jigezés során, a mélyebb vizeket vallatjuk.

Itt egy kis film a popperezéshez kedvcsinálónak:

 

 

 
A jigezésről pedig itt láthattok egy kis filmet:
 

A horgászat profi, erre a horgászmódszerre gyártott hajókból történik, amelyek 2 darab 250 LE motorral vannak szerelve. A hajók hatótávja emiatt minimum 100km, így távoli, érintetlenebb vizeken is tudunk horgászni, ahol az igazán nagy halakat is horogra csalhatjuk. A hajókon profi kapitány segíti  a horgászatot.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hajókon maximum 4 horgász tud horgászni egy túrán. Jigezni kényelmesen 4 fő, popperezni 3 fő tud egyszerre, de tapasztalt tengeri horgászok sem tudnak végigdobálni órákat, így ez nem probléma, váltásban kiválóan megoldható.

A hotelből mindennap transzfer viszi a horgászokat a kikötőbe a hajóhoz, majd vissza a hotelbe. A hajón finom reggeli, könnyű ebéd, frisítők várják a horgászokat.


Szezonok:

A horgászat szinte egész évben kiváló a Vörös tenger ezen részén, kivéve az augusztusi időszakot a megerősödő szél miatt. Mégis ha konkretizálni szeretnénk akkor a legjobb hónapok Március, Április, Május és a Szeptember, Október, November. Tonhalra kifejezetten a Január, Február, Március a jó.

 

A túra leírása:

Időtartam: 7 nap (6 nap horgászat)
Szállás: 4-5 csillagos hotelekben Hurgada belvárosához közel, vagy El Gouna-ban.

A túra ára tartalmazza:
- repülőjegy Budapest - Hurgada útvonalon (Partner irodánk által biztosítva)
- transzfer a reptér és a hotel között (Partner irodánk által biztosítva)
- 4-5 csillagos hotelben 7 éjszaka
- all inclusive ellátás
- 6 nap horgászat a KBE Team hajóján, profi kapitánnyal
- reggeli, könnyű ebéd, snack és frissítő italok a hajón
- napi transzferek a hotel és a kikötő között (Partner irodánk által biztosítva)

A csomag ára: 1999 EUR/fő (4 fő együttfoglalása esetén)
Az ár a hotelek és repülőjegy árváltozásaitól függően változhat!
 
A csomag elérhető magyar túrvezető kíséretével is 2690 EUR/fő áron (3 fő horgász + kísérő)
 
A túrák 2021 márciusától foglalhatóak szabad helyektől függően! Covidos utazási problémákra, információval és megoldásokkal szolgálunk, vedd fel velünk a kapcsolatot ha kérdésed van!
 
Ne habozz foglalj, vagy kérj információt az alábbi adatlap kitöltésével!

 

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2023 horgaszutazas.hu all rights reserved