Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Despre noi


Agenţia de turism ADVENTURE FISHING  este rezultatul  unei relaţii de prietenie  transformată într-o mică afacere, de către un grup de prieteni care au un hobby comun, şi anume pescuitul sportiv. Fiecare dintre noi doreşte să pescuiască în locuri frumoase, necunoscute, neexploatate. Cui nu ar fi pe plac să înbine munca cu hobbyul, adică  utilul cu plăcutul ?

Firma noastră, Adventure Hungary Kft. s-a înfiinţat în februarie 2009,  din dorinţa de a arăta pescarilor, persoanelor dornice de noutate, posibilităţile pescuitului sportiv atât în locaţii interne cât şi în cele externe. Noi organizăm partide de pescuit atât în ţară cât şi în străinătate. Adventure Fishing  colaborează şi are contracte de parteneriat bine închegate cu firme de profil din alte ţări, care garantează  cele mai bune servicii în condiţii decente la preţuri accesibile. Diversificăm şi reînnoim în permanenţă ofertele noastre pentru a oferi cele mai bune servicii. Din 2009 am obţinut dreptul de a organiza excursii exclusive in turismul de pescuit sportiv atât în Ungaria cât şi în Europa Centrală. Până la sfârşitul anului ne-am extins şi în ţările învecinate.

Printre ţintele noastre se află şi promovarea pescuitului sportiv intern şi promovarea apelor naturale interne. Ofertele noastre conţin informaţii detaliate atât despre posibilităţiile de cazare cât şi despre locuri şi metode de pescuit. În premieră, am organizat în anul 2009, cu mare succes,  două tabere de vară pentru pescari, în Ungaria, evenimente care a avut un ecou pozitiv şi pe care sigur  le vom repeta şi pe parcursul anilor următori.
Încercăm să ajutăm şi să promovăm iniţiativele, care sprijină pescuitul sportiv.

În cazul în care aveţi întrebări în legătură cu ofertele noastre, puteţi scrie la  info@horgaszutazas.hu    sau să vă adresaţi persoanelor :

Zoltán  Kovács
Email: info@adventurefishing.eu
Mobil: 0040-745-463-789
S-a născut în 1980. Primul peşte a prins cu o vargă de alune, prin vara anului 1987, de atunci  pescuitul a devenit o pasiune pentru el. Treptat pe parcursul anilor a încercat şi a învăţat mai multe metode, mai multe stiluri, pentru diferite specii de peşte. Preferă apele curgătoare în locul bălţilor, unde caută  peşti răpitori cu momeli artificiale. În cadrul echipei Adventure Fishing se ocupă de relaţii cu pescarii  din România.
Limbi vorbite : română, maghiară, engleză.

 

Zsigmond Kovács
Email: kzs@adventurefishing.eu
Mobil: (0036)20-3872430 
S-a născut în localitatea Tiszafüred, fapt  ce a avut un impact decisiv în viaţa lui, în ceea ce priveşte apele, natura şi pescuitul. La vârsta de doar patru ani a prins primul caras, într-o baltă din apropiere, aceasta fiind primul pas în scara lungă a evolutiei în privinţa pescuitului. Cu timpul a încercat toate metodele posibile, începând de la pescuitul cu pluta până la diverse metode sofisticate. La vârsta fragedă a ajuns în Danemarca unde a însuşit tainele pescuitului marin, apoi  a îndrăgit pescuitul cu muscă artificială. În cursul anilor de la facultate a explorat amănunţit apele şi ţinuturile scandinave. A trăit un timp în Canada, şi  în Germania ca consilier reprezentant a unei firme uriaşe din Ţările Scandinave, având astfel posibilitatea de a cutreiera lumea largă. Timp de 5 ani a reprezentat în Germania cea mai mare firmă de turism de pescuit din Scandinavia. De la păstrăv neozelandez până la saibling din Groenlanda, iar de la biban korean până la marlin mexican, a avut din toate speciile măcar câte una  pe cârlig. Cunoaşte o mulţime de locuri fascinante şi multe metode de pescuit, însă înainte de toate preferă arta muscăritului. Posedă  atestat de FFF Certified Casting Instructor. În cadrul echipei el răspunde de lucruri şi întrebări strategice, mai ales  de relaţiile internaţionale.

Gábor Pálfai
Email: palfaig@horgaszutazas.hu,
Mobil: (0036)70-318-9540    
S-a născut în 1971. Pescuieşte de la vârsta de 7 ani, a crescut lângă Dunăre. De patru ani  organizează partide  de pescuit în Delta Dunării, braţul Chilia. Anual de cel puţin  două ori “vânează“somni, şalăi şi crapi din Deltă. Învaţă să desprindă tainele muscăritului, este  un hoinar înrăit, pasional. În cadrul firmei  Adventure Fishing se ocupă de treburile organizatorice şi de marketing, dar puteţi să-i adresaţi cu încredere şi întrebări despre excursii. Limbi vorbite: engleză, maghiară.

 

 

Puteţi să vă adresaţi cu încredere oricărei persoane şi o să răspundem solicitărilor în cel mai scurt timp posibil.


Contactaţi-ne:
Numele: * !
E-mail: * !
Telefon:
Subiect:
Mesaj: * !
Captcha-kód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved