Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Călătoreşti pentru prima oară


 

Călătoreşti pentru prima oară?
Aproape fiecare pescar visează să petreacă măcar o săptămână în locuri mirifice, să prindă peşti capitali în mijlocul naturii,  pe meleaguri străine relaxând departe de grijile cotidiene.
Sunt multe persoane, care au plecat individual, pe cont propriu şi au realizat acest vis. Alţii din lipsă de informaţii şi spirit de organizare, rămân acasă visând în continuare. Dacă nu ai călătorit  în străinătate cu scopul de a pescui, dar doreşti să încerci, aici poţi citi informaţii utile despre alegerea locului potrivit, informaţii utile care pot fi de un real folos şi în timpul călătoriei.

De ce în străinătate?
Pescuitul de peste hotare oferă posibilităţi fantastice pentru orice pescar. Ţările Scandinave, Marea Nordică sau râurile sălbatice ale Canadei oferă oportunităţi şi senzaţii de neuitat în mijlocul sălbăticiei, aventuri care nu poţi trăi decăt cu Noi.
Dacă doreşti să participi la Aventura vieţii tale, încearcă şi sigur nu vei regreta.

Câte persoane să călătorim?
Expediţiile noastre sunt recomandate şi persoanelor, care nu sunt pescari. În cazul în care participaţi cu toată familia, aveţi şi preţuri mai favorabile. Cele mai bune preţuri se obţin la 3-4 persoane, caz în care şi combustibilul din maşină se împarte. Taxele de drum, de feribot, ies mai ieftin etc. Dacă mergem singur sau cu încă un prieten, în unele situaţii este  mai rentabil călătoria cu avionul, mai ales, că se pot cumpăra bilete la cursele low-cost la preţuri foarte mici.

Transportul
În ceea ce priveşte drumul, Suedia este uşor accesibil şi cu maşină personală. Pe feribot putem să călătorim şi noaptea, în cabine bine încălzite, iar dacă alegem să călătorim ziua,  putem să economisim un pic, pentru că nu trebuie să plătim şi cabina.
Navele sunt bine dotate: au baruri, restaurante, săli de cinema, care măresc confortul pasagerilor şi duty- freeuri cu preţuri atractive.


Informaţii concrete şi exacte se pot afla  accesând butonul meniu  al fiecărei ţări.
Curse regulate spre ţările Scandinave sunt atât din Bucureşti cât şi din Budapesta, unele accesibile chiar şi din Cluj Napoca. Dacă optaţi pentru transportul pe calea aerului, puteţi obţine bilete low-cost  la preţuri avantajoase atât în Norvegia cât şi în Suedia.
Atât râul Po, Delta Dunării cât şi Ebro din Spania este accesibil şi cu autoturism, în schimb destinaţiile din Canada pot fi atinse doar pe calea aerului. În cazul în care alegeţi această opţiune, noi asigurăm cele mai avantajoase preţuri, care se găsesc pe piaţă.

Cazarea
Cele mai multe cazări sunt de tip Bungalow, sau gen căsuţe de vacanţe, potrivite pentru  2-4  sau mai multe musafiri. Căsuţele sunt dotate cu bucătărie modernă şi baie. Amplasarea lor este în imediata vecinătate a apei, în afara localităţilor, departe de zone populate. Fapt care asigura  o linişte deplină.
Despre posibilităţile de cazare şi alte informaţii detaliate  puteţi citi în pagina ofertelor .

Mâncarea
Mâncarea de obicei nu face parte din ofertă, din serviciile noastre, dar specificăm acest lucru în descrierea fiecărei locaţii şi menţionăm posibilităţile de aprovizionare, ce magazine, restaurante, popasuri sunt în zonă. Fiecare locuinţă este dotată cu bucătărie modernă pentru prepararea mâncării şi se poate găti şi peştele prins.(unde legea permite acest lucru).

Pescuitul

Biroul nostru transmite informaţii exacte şi utile de ultimă oră  atât despre posibilităţile de pescuit, cât şi despre metode şi reguli specifice locului.
Ţintele ofertelor noastre sunt alese în aşa fel încât să aveţi cele mai bune şanse să prindeţi peşte. Cu toate acestea fiind vorba de locaţii naturale, de ape naturale, noi nu putem garanta prinderea  exemplarelor uriaşe. Vremea, nivelul apei, sau alte situaţii neprevăzute pot influenţa rezultatul pescuitului. Precizăm, că în mare majoritate a cazurilor pescuitul se desfăşoară în ape naturale şi nu în lacuri populate cu peşte. Despre regulile de pescuit puteţi afla mai mult vizitând secţiunea oferte. Sunt anumite zone, unde trebuie eliberate toate capturile necondiţionat, aceste locuri sunt marcate cu înscripţia “NO KILL”. În funcţie de  regiune pescarul poate să reţină peştele prins în anumite condiţii, şi poate prepara pentru mâncare. Regulile sunt stricte şi amenzile usturătoare. Să nu uităm niciodată, că avem şansa de a pescui în ape bogate de peşte, pentru că ei au grijă de natură şi ocrotesc peştii.

Unde, la ce capturi să te aştepţi?

Suedia este frecventată des de pescari la ştiucă, dar şi muscarii pot trăi senzaţii extraordinare luptând cu păstrăvi uriaşi, de apă dulce sau alte specii marine.
Cine a gustat odată plăcerea de a prinde biban, niciodată nu poate uita vraja acestui pescuit, în aceste zone putem prinde exemplare uriaşe şi la aproape fiecare recuperare de nălucă putem avea un drill de excepţie. Cu minivoblere sau rotative minuscule se pot face adevărate ravagii printre ei. Suedia nu este renumit doar pentru raiul pescarilor de răpitori, aici şi pescari paşnici pot prinde, mai ales pe timpul verii, plătici şi linuri foarte frumoase  pe lacurile cu peisaje minunate.
Click aici pentru  o partidă de Ştiucă în Suedia, dar şi muscarii găsesc oferte pe placul lor!

Norvegia este renumit despre mihalţurile uriaşe, somon norvegian, cod, calcan, şi alte specii. Cine doreşte să încerce pescuitul marin, acolo este locul lui. Drillul cu un morun de 30-40 kg, navigând în fjiordurile norvegiene vă oferă clipe unice, senzaţii de neuitat, ceea ce vă marchează pe toată viaţa.
Click aici dacă doriti o partidă de pescuit în Norvegia!


Râul spaniol Ebro, nu mai are nevoie de prezentare. Crapii uriaşi şi somnii capitali, nu sunt doar legende, sunt  o realitate. Puţinele sunt acele locuri, în care populaţia de peşte este atât de mare, poate râul Po din Italia sau Delta Dunării din România pot concura cu acele zone.
Ai vrea să lupţi cu un crap din Ebro, sau un somn sărit de 100 de  kilograme ?
Click aici şi călătoreşte cu noi!

Râul Po a devenit în ultimii ani ţinta preferată a pescarilor de somn. Dacă doreşti să prinzi  captura vieţii tale, aici ai şanse reale să întâlneşti exemplare uriaşe. Atât pescuitul la clonc cât şi spinningul poate aduce frecvent un mustăcios peste 2 metri.
Dacă vrei să prinzi captura vieţii tale pe râul Po, nu ai decăt să dai click aici!

Delta Dunării, un loc mirific, poate cel mai frumos, unic în Europa.
Legendele despre exemplare de crapi şi somni mişcă fantezia fiecărui pescar.
Crapii de zeci de kilograme, somni uriaşi, sau sutele de avaţi şi bibani, precum şi frumoasele exemplare de şalăi şi ştiuci te aşteaptă într-un peisaj mirific, ceea ce nu găseşti decât aici.
Vrei să descoperi fascinanta lume a Deltei Dunării ?
Vino cu noi, click aici !

 Se zvoneşte că în Canada pescarul poate găsi toate acele lucruri, pentru care s-a apucat de acest hobby. Drillul cu peşti de sute de kilograme pe râul Fraser, sau luptele cu zeci de  somoni regali prin ţinuturile îndepărtate pe apele învolburate ale Yukonului, unde exemplarele au cel puţin 7-8 kg, ele oferă clipe de neuitat chiar şi celor familiarizaţi cu asemenea belşug. Dacă este un motiv pentru care merită, pentru asemenea experienţe  merită să parcurgeţi asemenea distanţe.
Vrei să afli cum este când o forţă, un muşchi imens de 300 kilograme sare din apă, ţinând lanseta în mână? Vino şi încearcă aici!

Limbi de comunicare
În ce limbi ne înţelegem? În majoritatea locurilor se vorbeşte fluent engleza şi germana, dacă întâmpinaţi greutăţi, şi nu vă descurcaţi colegul nostru  vă poate ajuta telefonic şi să rezolve anumite situaţii. În magazine, restaurante, hanuri, popasuri  ajung câteva cuvinte din limbile de mai sus amintite să puteţi cumpăra şi să fiţi serviţi.


Ai nevoie de alte informaţii ? Completeză formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp posibil vom răspunde la întrebările tale.


Contactaţi-ne:
Numele: * !
E-mail: * !
Telefon:
Subiect:
Mesaj: * !
Captcha-kód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved