Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Zece motive să ne alegeţi1.Informaţii utile, sfaturi
Încercăm să publicăm în intermediul  site-ului  nostru informaţii amănunţite, de ultimă oră, ca să vă ajutăm în luarea unei decizii potrivite în funcţie de destinaţia dorită. Dacă ştiţi deja încotro vreţi să luaţi, noi vă ajutăm cu sfaturi şi idei pentru a pregăti aventura vieţii. În ofertele noastre se găsesc toate informaţiile necesare despre condiţiile de călătorie, de drum, de transport, despre vreme, preţurile produselor uzuale, precum şi despre echipamente de pescuit, metode favorite în funcţie de peşti vizaţi în fiecare ţară, regiune. Primiţi informaţii utile şi despre  perioada în care este de preferat să planificaţi călătoria, pentru a avea cele mai bune şanse de pescuit, în funcţie de specia vizată. Tot de la noi puteţi afla, câte persoane să călătoriţi, ca să obţineţi cel mai favorabil preţ. Sunt multe posibilităţi, pentru a petrece timpul liber, şi noi vă stăm la dispoziţia Dvs ca să aveţi o şedere plăcută şi relaxantă. Adventure Fishing vă stă la dipoziţia voastră zilnic, prin cadrul internetului, a poştei electronice sau prin telefon. Dacă nu ştiiţi ce doriţi, ce să alegeţi, unde să mergeţi, cât să staţi, sunaţi pe noi  şi  vă îndrumăm.


2. Călătorii încercate, servicii testate.
Toate locaţiile ce se regăsesc în ofertele noastre au fost probate, testate de către angajaţii Adventure Fishing, sau a firmelor partenere. Atât cazarea cât şi serviciile au fost, şi sunt testate în continuare. Am organizat numeroase  Study tour- uri cu prilejul cărora, am explorat, am încercat, am testat numeroase locuri, lucruri, metode. În felul aceasta putem să vorbim despre propriile experienţe, în locurile respective. Ne documentăm cu poze şi filmuleţe, în timpul expediţiei, materiale care dovedesc ceea ce spunem, ceea ce oferim. Datorită experienţei în locurile respective putem să răspundem la multe întrebări, întrebări la care altfel nu era posibil un răspuns concret şi detaliat.


3.Preţuri atractive.
Scopul nostru nu este  organizarea unei călătorii foarte scumpe, la preţuri mari, ci  a găsi soluţii pentru a oferi servicii, la preţuri decente, care să nu depăşească preţul unui asemenea sejur în ţara noastră. Bineînţeles în ofertele noastre se pot găsi şi călătorii speciale la preţuri mai piperate, dar calculând raportul preţ-calitate, nici acestea nu sunt exagerat de scumpe în comparaţie cu alte oferte. În unele călătorii includem mai multe servicii, facilităţi şi preţul final cuprinde şi costurile transportului. Cu toate acestea nu e un lux mai mare să pescuieşti în Norvegia sau în România, decât o săptămână în Croaţia, care costă aproximativ  500 euro. Click aici, pentru o ofertă bună de pescuit în Norvegia !


4.Sprijin în organizarea drumului, rezervări de bilete, tichete promoţionale pentru transport terestru, naval sau aerian.
Suntem conştienţi de faptul că majoritatea pescarilor ezită să meargă în străinătate din cauza dificultăţilor organizatorice a acestei călătorii. O mare parte dintre pescari nu ştie cum să rezolve transportul, rezervarea biletelor, cum să efectueze schimburile de transport, cum să procure bilete, şi cum să plătească prin internet. Când şi unde să rezerve bilet pentru a obţine cel mai bun preţ. Pentru a rezolva toate aceste probleme şi nu numai, este Adventure Fishing Team. Lângă ofertele noastre vă propunem şi soluţii alternative, pentru transport, iar dacă este necesar ne ocupăm personal şi de rezervarea de bilete, fără a cere un ban în plus. Oferim informaţii şi în cazul asigurării obligatorie pentru călătorie, şi a asigurării facultative. În cazul unei călătorii pe distanţe mai mari este bine să aveţi şi asigurări facultative, în caz de nevoie. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi.


5.Siguranţa călătorilor.
Noi avem grijă de siguranţa partenerilor. În momentul rezervării excursiei oferim discounturi pentru poliţele obligatorie pentru călători. Noi rezolvăm toate treburile administrative în aşa fel încăt să fiţi acoperiţi în cazul unui eveniment neplăcut, să beneficiaţi de servicii şi de tratament corespunzător, iar la întoarcere în ţară să nu fiţi nevoiţi să vindeţi locuinţa, pentru a plăti acele servicii. Toate aceste costuri sunt acoperite şi plătite de asigurator. În cazul deplasării pe apă cu bărci, vaporaşe, noi oferim ambarcaţiuni stabile şi sigure, corespunzând toate normelor de siguranţă. Unde este necesar asigurăm şi îmbrăcăminte specială, echipamente de salvare marine(contra cost). Siguranţa şi liniştea pescarilor este unul dintre obiectivele noastre principale.


6.Posibilitatea de rezervare online 0-24 ore.

La noi se poate rezerva locul şi perioada călătoriei, în orice moment, din orice colţ al lumii. Se  poate obţine informaţii online şi se fac rezervări prin intermediul site-ului. Noi vă contactăm în 24 ore şi vă îndrumăm spre paşii următori. În felul aceasta economisiţi mult timp şi bani.


7.Asistenţă non stop.
Dacă în străinătate clienţii noştri, nu sunt însoţiţi de un ghid, sau de o persoană care să înţeleagă şi să vorbească limba repectivă, şi nu se descurcă în anumite situaţi, ei pot să ne sune zilnic între orele 8-20, sau chiar şi noaptea în cazul călătoriilor de peste Oceane. Noi încercăm să vorbim cu persoana, persoanele respective şi să rezolvăm situaţia creată, prin telefon, sau prin alte telefoane. Un lucru este sigur, NOI  NU ABANDONĂM  clienţii noştri în nici un caz!


8.Oferte variabile.
Răsfoind ofertele, se poate găsi în paleta noastră de la pescuitul crapului până la pescuitul răpitorului locuri minunate, inclusiv adepţii muscăritului pot avea destinaţii ispitoare. Pentru fiecare stil putem oferi un loc fascinant, o posibilitate, putem propune un loc anume, în funcţie de preferinţe, pescuit intern sau pescuit extern în alte ţări. Adventure Fishing organizează şi tabere specifice, cursuri pentru începători, pentru persoanele care doresc să înveţe tainele pescuitului. Dacă doriţi să ţineţi  petreceri de firmă, nu ezitaţi să ne contactaţi. Dacă cineva nu doreşte singurătatea în timpul pescuitului, poate să se alăture unui grup organizat, sau din contră, dacă preferă să petreacă o săptămănă doar singur sau în compania unui amic, la noi găseşte toate informaţiile pentru a ajunge la una din locaţiile noastre. Pentru doritorii de senzaţii tari, pentru cei care doresc călătorii exclusiviste avem soluţii pe măsură. Aveţi şanse reale de a lupta cu peşti de sute de kilograme în Canada, şi multe alte opţiuni interesante. Noi lucrăm în flux continuu pentru a  reînnoi şi a diversifica ofertele noastre, cu noi locuri şi noi posibilităţi în cele mai frumoase colţuri ale lumii, pentru a oferi programe atractive la un nivel de invidiat pentru toţi pescarii.


9.Călătorii decontabile prin firmă
Toate ofertele de călătorie prin intermediul Adventure Fishing Team se fac în cadru legal, cu o administraţie completă şi corectă. Firmele care doresc să recompenseze angajaţii prin bonusuri, excursii de firmă, sau să iniţieze Team-building uri, pot să deconteze fără probleme aceste călătorii. Biroul nostru organizează şi călătorii specifice, adaptate după cerinţele clientului, în orice colţ al lumii.


10.Suport tehnic
Toţi membrii ai Adventure Fishing  au în spatele lor experienţe de multe decenii, în domeniul pescuitului. Zsigmond Kovács este instructor certificat cu atestat de FFF Certified Casting Instructor, licenţiat în domeniul castingului. Noi putem să vă ajutăm, să învăţaţi metode, trucuri, şmecheri, şi să îndrumăm persoanele mai puţin familiarizate cu anumite stiluri de pescuit. Putem să facem călătoria de pescuit mai productivă şi mai plăcută, ca să aveţi clipe şi experienţe de neuitat, adică  AVENTURA VIEŢII.

Aveţi nevoie de mai multe informaţii? Completaţi formularul de mai jos şi în curând o să răspundem la întrebările Dvs.

Contactaţi-ne:
Numele: * !
E-mail: * !
Telefon:
Subiect:
Mesaj: * !
Captcha-kód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved