Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Întrebări frecvente


Rezervarea călătoriei

Am rezervat o călătorie de pescuit şi nu primesc nici o veste timp de 24 ore.
Ce să fac?

Se poate întâmpla din când în când, să nu primim emailul Dvs. Emailul se generează automat în momentul rezervării, dar câteodată se pierde în  reţea. În cazul aceasta vă rugăm să ne contactaţi telefonic.
Pentru numere de telefon click aici!

De la ce dată este valabilă rezervarea ?
Rezervarea locului pentru călătorie este valabilă doar din clipa în care au intrat banii în contul nostru. Nu putem garanta, să rezervăm locuri pentru  mult timp în avans, doar achitând plata excursiei în contul nostru. Din momentul rezervării ONLINE sau telefonic aveţi la dispoziţie 7 zile să achitaţi suma respectivă  în contul nostru. În cazul în care întârziaţi 1-2 zile cu plata, trebuie să ne anunţaţi din timp, înainte de a expira acele 7 zile.  Sistemul şterge automat rezervarea neachitată după 7 zile de la înregistrare.
Pentru aflarea contului bancar click aici!

Când să fac rezervarea, să fie sigur că mai prind un loc?
În majoritatea locurilor unde organizăm excursii de pescuit sunt frecventate şi de pescarii din alte ţări(mai ales din Germania). Aşadar este foarte important să facem rezervarea din timp. Locurile bune se ocupă foarte repede, unele chiar cu 7-8 luni înainte. Ca să fie sigur, trebuie rezervat cel puţin  cu 6 luni înainte de plecare. Iar ca să puteţi alege orice destinaţie şi orice loc, aveţi nevoie să rezervaţi înainte cu 8 luni. Majoritatea clienţilor noştri rezervă locuri chiar la întoarcerea din călătorie, pentru anul viitor. Cu cât rezervaţi  mai repede, cu atât aveţi mai multe posibilităţi de alegere şi nu în ultimul rând, nu vă influenţează schimbarea ofertelor sau inflaţia cursului valutar.

Suntem un grup de 7 persoane, dar a şaptea persoană  nu este sigur că poate să vină. Ce este de făcut?
Noi încercăm să fim flexibili şi în aceste cazuri. Fiind vorba de căsuţe, apartamente unde se cazează mai multe persoane, de obicei o singură persoană nu  prezintă problemă, poate să se alăture la grup şi mai târziu. Putem să punem şi paturi suplimentare, cu condiţia, ca ceilalţi din echipă să fie de acord. Sunt anumite situaţii, când nu este posibil introducerea unui pat suplimentar. Tocmai pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să formaţi echipa din timp.

Am rezervat pentru patru persoane, dar plătim doi câte doi. Este o problemă?
Nu, nu este problemă, vă rugăm ca în asemenea cazuri să menţionaţi neapărat numele persoanei care a făcut rezervarea, data rezervării şi destinaţia expediţiei pe ambele plăţi.

Primesc confirmare, despre rezervare şi plată?
Îndată ce au intrat banii în contul nostru, trimitem nu numai o confirmare, ci şi un pachet informaţional despre călătoria în sine. Pachetul cuprinde toate informaţiile necesare despre expediţie: descriere, traseu, lucruri practice, cumpărături şi bineînţeles informaţii despre pescuit.

Cazare, servicii

Primim mâncare, sau facem noi ?
În majoritatea ofertelor mâncarea nu este inclusă, dar în fiecare căsuţă avem o bucătărie modernă, bine echipată unde se poate prepara mâncarea şi noi vă îndrumăm către cel mai apropiat magazin  pentru aprovizionare, sau restaurant. Unele călătorii au inclus în preţ şi masa, dar majoritatea lor este în locuri greu accesibile, departe de zone locuite, unde nu există altă posibilitate.

La plecare trebuie să curăţăm căsuţa?
În multe locuri clientul este obligat să cureţe locuinţa înainte de predare, în caz contrar nu se preia de către gazdă. Sunt situaţii când acest lucru se face contra cost.
Aceste lucruri vă semnalăm din timp la fiecare destinaţie în parte, şi primiţi detalii şi în coletul informaţional, ceea ce primiţi după  validarea rezervării.

Avem ghid la dispoziţie?
În cele mai multe cazuri nu este ghid permanent, cu excepţia grupurilor organizate, când vă însoţeşte o persoană vorbitoare de limba română. În majoritatea locurilor proprietarii pensiunilor sunt prietenoşi şi receptivi. Cine cunoaşte cât de cât o limbă de circulaţie internaţională,  sigur se va descurca. Dacă pe parcursul călătoriei se iveşte  o problemă, pe care nu puteţi rezolva, apelaţi cu încredere prin telefon la “Adventure Fishing” şi primiţi ajutor. Persoanele care nu se descurcă, sau nu agreează aceste lucruri, pot opta pentru călătorii unde este ghid.

Preţul combustibilului pentru ambarcaţiune este inclus în preţ?
În anumite locuri benzina este inclusă, în altele nu. Informaţii concrete o să găsiţi în descrierea fiecărei călătorii şi amănunţit în broşura din coletul informaţional, fiindcă variază de la caz la caz.

Trebuie să cumpăr permis de pescuit?
Taxa permisului de pescuit pe perioada călătoriei este inclus in preţul rezervării, iar în cazul în care nu cuprinde suma respectivă, noi vă atragem atenţia, atât la informare, în descrierea ofertei, cât şi în coletul informaţional.

Trebuie să plătesc asigurare?
Da, recomandăm neapărat încheierea unei poliţe de asigurare pentru călătorii, fiindcă aceasta vă protejează de nişte cheltuieli costisitoare în cazul unui accident sau a unei boli în ţara respectivă.

 

Transportul, călătoria

Cum este mai rentabil, Cu autoturismul sau cu avionul?

În funcţie de destinaţie, fiecare poate fi avantajos. În descrierea noastră, noi vă prezentăm toate posibilităţile, cu descrieri amănunţite. Decizia finală vă aparţine.

Ce acte să avem la noi?
Pe teritoriul UE ajunge şi cartea de identitate, însă noi recomandăm să aveţi asupra Dvs. şi paşaportul. Ocupă spaţiu mic, şi nu cere de mâncare. Dacă călătoria  de pescuit este în afara graniţelor UE, este obligatoriu  să aveţi paşaportul asupra dumneavoastră. Dacă mergeţi cu maşina, neapărat aveţi nevoie de carte verde, iar în afara UE, trebuie să posedaţi permis de conducere internaţional. Permisul de pescuit este facultativ, vă înştiinţăm dacă este cazul, să luaţi cu Dvs. Dacă posedaţi permis de navigare, este bine să luaţi pe drum, dar să nu uitaţi nici de poliţa de asigurare, făcută de noi.

Pot să cumpăr bilet de avion prin Adventure Fishing?

Toată organizarea, procedura de rezervare o facem noi, însă biletul în sine trebuie să cumpăraţi Dvs. Noi vă ajutăm pas cu pas, şi astfel puteţi să rezolvaţi chiar  din casă, din faţa calculatorului.

Despre pescuit, echipament

Doresc  să încerc pescuitul marin, dar nu am echipament adecvat şi nu vreau să investesc mulţi bani. Încercăm să organizăm călătoriile de pescuit marin, astfel încât să fie echipamentul inclus în preţ sau să fie închiriabil la un preţ acceptabil, să nu cheltuiţi sume importante de bani pentru achiziţionarea lansetelor, mulinetelor pentru pescuit marin şi a hainelor  de protecţie adecvată.

În cazul în care aveţi întrebări suplimentare, completaţi formularul de contact şi o să răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Dacă solicitaţi informaţii urgente,click aici şi puteţi să ne sunaţi!

Contactaţi-ne:
Numele: * !
E-mail: * !
Telefon:
Subiect:
Mesaj: * !
Captcha-kód: *
!
2023 horgaszutazas.hu all rights reserved