Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Európai harcsahorgász túrákAz elmúlt évek tapasztalatai alapján meg tudjuk szervezni neked azt a típusú horgásztúrát, ahol az általad választott módszerrel a leghatékonyabban foghatod meg életed harcsáját. Európa legjobb harcsás vizein mind otthon vagyunk. Tapasztalt vezetőket, felszerelést, hajókat, horgászengedélyeket mind tudunk biztosítani a legkülönbözőbb helyszíneken a Pó folyótól kezdve az Ebrón át,  legújabb harcsaparadicsomig a Rhone folyó deltavidékéig.

Sőt olyan gyakorlati tapasztalatokat tudunk megosztani veled, amellyel sokszorosára növeled a nagy harcsa fogásának esélyét. Hiszen nem elég ott lenni! Ismerni kell az adott területen eredményes technikáktól kezdve a végszerelékek típusán át a legeredményesebb szezonokig mindent. Hova mikor érdemes utazni? Pergetve, vagy kuttyogva? Éjjel, vagy nappal? Kis horoggal vagy nagyobbal? Megannyi kérdés, amire nálunk választ kapsz, ha velünk utazol.

Nézzünk egy kis ízelítőt, hol milyen módszerrel lehetünk eredményesek, ha igazi nagy harcsát szeretnénk fogni:

 

Pó folyó: 

A Pó folyón 2 nagyon eredményes módszerrel foghatunk jobb harcsákat. A németek által nagyon kedvelt szakítózsinóros fenekező (ismertebb nevén "bójás") módszerrel, vagy az éjszakai "csorgós" pergetéssel. Míg az előbbinél nagy testű élőcsali, addig az utóbbinál a legkülönbözőbb - harcsára jól működő - főleg felszíni wobblerek alkalmazása a célrevezető. Ha mindenre kiterjedő, hasznos tanácsokat szeretnél hogyan legyél eredményes a Pó folyón, jelentkezz a túránkra és komplett ismertető E-book-ot adunk a felkészüléshez.

A Pó folyóra szervezett túráinkról itt olvashatsz bővebben»»

 

Ebró folyó:

Az Ebró folyón a választott módszer hatékonyságát meghatározza az évszak, a szezon. Míg az ívási időszakban és az azt követő 1 hónapban a kuttyogás rendkívül eredményes tud lenni (az angolnát sajnos el kell felejteni mint csalit, mert nagyon komolyan büntetik). Aztán júniustól már csak a pelletes, fenekezős módszerben bízhatunk. A harcsák annyira ellustultak, hogy a nyári meleg vízben mikor tonnaszám öntik a horgászok a pelletet a folyóba, meg nem mozdulnak már a kajáért.

A legeredményesebb végszerelékeket és csalizási trükköket az Ebró folyóra megtudhatod tájékoztató e-bookunkból, amennyiben velünk utazol az Ebró folyóra.

Az Ebrós horgásztúráinkról itt olvashatsz»»

 

Rhone-delta (Camargue vidék):

Európa legújabb és még felfedezetlen harcsaparadicsoma hatalmas monstrumokat rejt. Első évünkben már több 2.5 méter feletti harcsát ejtettek el vendégeink a Petit-Rhone varázslatos vizein. A Rhone delta nem csak amiatt izgalmas mert igazán nagy harcsákat ad a horgásznak, hanem mert a legváltozatosabb horgászmódszerekkel lehet őket elejteni. Működnek az éjszakai pergető technikák, nappal a különböző vertikális módszerek (nagy gumik, fireball), éjjel a klasszikus szakítózsinóros, bokor alá felkötött élőhalas megoldások is. Ha szeretnéd tudni milyen csalikkal érdemes próbálkozni a vertikális módszernél, vagy mi az a fireball, gyere velünk a Rhone deltába és elküldjük neked tájékoztató e-bookunkat, melyből mindenre választ kapsz.

Rhone deltába szervezett horgásztúráinkról itt olvashatsz»»

 

Az elmúlt több mint 5 évben számtalan túrán vettünk részt, és sok kedves vendégünket segítettük hozzá, hogy életreszóló élményekkel térjen haza harcsás túráinkról. A korrekt szolgáltatások (szállás, hajó stb..) mellett nagyon fontos egy túra sikeréhez, hogy megkapja horgász azokat nélkülözhetetlen információkat, mellyel igazán eredményes lehet a horgászatban.

Arról nem beszélve, hogy mindíg felhívjuk a figyelmet a különböző horgászrendek által előírt szabályokra, mellyekkel sok száz eurós büntetést spórolunk meg vendégeinknek. Hiszen az évről évre változó szabályoknak még az interneten sem könnyű utánanézni a legtöbb esetben.

Ha a legnagyobb esélyekkel szeretnél elindulni harcsás horgásztúrádra és felhőtlen kikapcsolódásra vágysz, ahol minden jól meg van szervezve és csak élvezned kell a horgászkalandokat, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi adatlap kitöltésével és 24 órán belül választ kapsz minden kérdésedre! Sőt segítünk kiválasztani a számodra legjobban megfelelő horgászvizet is!

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved