Magyar Magyar English Roman Sved Italiano Deutche Russia

Csoportos horgásztúra Madagaszkárra 2024.10.18-30 (3 szabad hely)


 

 A már szinte hagyományosnak mondható éves trópusi tengeri horgásztúránk 2020-es célpontja Madagaszkár lesz, azon belül is a Mitsio szigetek. A legendás hely, hatalmas GT-kről, kutyafogú tonhalakról és számos más érdekes tengerihalfajról híres. de legfőképpen arról, hogy igen eredményesen hódolhatunk a jiges és popperes horgászat szenvedélyének az Indiai-óceán ezen területén. Ezekkel a módszerrel a tengerek legerősebb halai, a GT (Giant Trevally) és a sárgaúszójú tonhal, amelyek fogása hatalmas élmény és melyekből sikerült is horogra csalnunk popperrel, pergető és jiges módszerrel 20-30 kg körüli példányokat is. 2020-ban Madagszkáron ismét harcba indulunk és remélhetőleg sikerül 45 kg fölé is jutnunk a fogásokban. 

Az alábbi videón jól látható a csapatban vadászó GT sebessége, dinamikája, ereje:

 

A túra során, kifejezetten erre a horgászmódszerre alkalmas hajókból horgászunk majd, profi vezetőkkel, és napi 8 órát töltünk a tengeren horgászattal. Ha valaki megnézi a térképen ezt a területet, láthatja hogy nagyon pici szigetek vannak és az infrastruktúra minimálisan áll rendelkezésre. Azonban mi egy kellemes tengerparti Lodge-ban fogunk lakni, és napi 3x étkezést biztosítanak számunkra, italokkal együtt. Ami figyelembevéve hogy a hely mennyire távol van mindentől, igazi luxusnak számít.

 

 

 

Í

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

A hajók amelyen horgászunk teljes legénységgel, tapasztalt kapitánnyal állnak a rendelkezésre. A horgászat reggel 7-8 között indul és délután 4 körül fejeződik be a horgásznapokon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pergető módszerrel, popperrel és jig-ekkel horgászunk az Indiai Óceán legerősebb halaira. GT, tonhal, wahoo, barracuda, bonito, mind fogható ezekkel a módszerekkel, de néha beakad egy komolyabb cápa, vagy óriás grouper sügér is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A horgászprogram után még pár pihenőnap is rendelkezésre áll és Nosy Be szigetén fogunk pihenni pár napot, A Vanila hotelben. 

 

A túra tervezett időpontja: 2024.10.18-30-ig

Létszám: 8 horgász + 1 túravezető 

részvételi díj: 

Horgászoknak: 3690 EUR + repülőjegy (kb. 980 EUR/fő)

 

A túra ára tartalmazza:

Repülőjegy és illetékek Budapest - Nosy Be - Budapest

Transzfer Mitsio szigetekre és vissza

Transzfer Nosy be-n a reptérre és vissza

7 éjszaka szállás teljes ellátássa a Mitsio szigeteken lodge-ban

7 teljes nap horgászat 3 fős hajókon legyénységgel, profi kapitánnyal

3 éjszaka szállás Nosy Be szigeten a Hotel Sarimanok-ban felpanzióval

Magyar csoportvezető 


A túra ára nem tartalmazza:

Vízum

Italok

a megadott ellátáson felüli étkezések

Borravalók

Utasbiztosítás

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további kérdéseid vannak a túrával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a lenti űrlap segítségével: 

 

Lépjen velünk kapcsolatba:
Név: * !
E-mail: * !
Telefonszám:
Téma:
Üzenet: * !
Ellenőrzőkód: *
!
2024 horgaszutazas.hu all rights reserved